2016-10-04

Szolgáltatásaim

Külső és belső harmóniád megteremtésével élvezd az életed!
Nemcsak fiatalon, hanem ha korombeli vagy ( 50+ ) akkor bátran fordulj hozzám segítségért!
Shadow
Multicolored clothes on wooden hangers

Az örök fiatalság titkát nem tudom, de az ápolt, egészségesen működő bőr mindig szép és esztétikus. A bőr nem a ráncoktól lesz öreg, hanem az elhanyagoltságtól.

Ha kíváncsi vagy bőröd egészséges működésére és hogy melyik életkorban milyen ápolásra van szüksége, szívesen segítek.
Az ápolt és szép bőr, a siker és az önbizalom egyik feltétele.

szin

Amennyiben ismerjük a színek hatását, bámulatos dolgokra használhatjuk. A szín az egész emberi testre hatással van. Az öltözködés kommunikációs eszköz.
Külső megjelenésünkkel tudjuk befolyásolni a rólunk kialakuló képet. Harmonikus megjelenésünkkel a lehető leggyorsabban tudjuk elfogadtatni magunkat pl állásinterjún. Az önbizalom és a határozott fellépés feltétele, hogy ismerjük saját színeinket. Ha tisztában vagyunk saját színeinkkel akkor időt, energiát, és pénzt spórolhatunk meg ( megóv a számunkra előnytelen színű ruhák, kiegészítők megvásárlásától ).

Te tudod, hogy Neked a hideg vagy meleg színek állnak jó? A hideg színek közül a tiszta vagy a púderes árnyalatok? A meleg színek közül a tiszta, friss, nem túl meleg árnyalatok vagy az intenzív telt meleg színek?
Ha pontosan tudod, hogy melyik típusba tartozol ( milyen színek állnak jól Neked? ), akkor nem tévedhetsz a ruhavásárlásnál, a sminkelésnél és hajfestésnél. Ettől az egész megjelenésed harmonikussá válik és pozitív benyomást teszel az emberekre.

Multicolored clothes on wooden hangers

Ha szeretnéd tested formálni, egészségesebb, magabiztosabb lenni, de nem akarsz élsportolóvá válni, akkor fordulj bizalommal hozzám!
A határozott, magabiztos, egészséges, harmonikus megjelenés feltétele, hogy a mozgást is beillesszük az életmódunkba. Már kevés mozgással is sokat javíthatunk formánkon.

45 éves sport múltammal, sport irányú végzettségemmel, tapasztalatommal segítelek a kezdő lépések, nehézségek megtételében.
Ötven felett is lehetsz jó formában, javíthatsz alakodon és megjelenéseden.